Hopp til hovedinnholdet

Vil i Forsvaret - hvordan og når er det? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Jeg er en jente på 15 år, og har veldig lyst til å gå i forsvaret. Men kunne du forklare litt om hvordan det er, og når det er. For jeg vil også ta politiutdanning, men vet ikke hvordan det er. Jeg tenkte at etter politihøgskolen, så kunne jeg jobbe på E-tjenesten, men vet ikke helt hvordan man får jobb der osv... Kunne du forklart litt? Er forsvaret før eller etter vgs?

SVAR

Besvart 19.09.2017 14:18:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
account_circle