Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg fremdeles tjenestegjør i forsvaret etter skoliose operasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, takk for svar. For omtrent ett år siden hadde jeg en skoliose operasjon. Det jeg dag lurer på er: kan jeg fremdeles tjenestegjør i forsvaret? Forsvaret er ingen rett, men et privelegie. Jeg har "ingen" begrensninger, eneste er at jeg ikke kan drive med svært krevende akrobatikk (saloter osv). Vil jeg bli "automatisk" avvist, og utelukket, eller kan jeg potensielt få en annen oppgave/stilling? Jeg er svært patriotisk, jeg oppfatter det litt som en plikt, og blir litt knust om jeg ikke kan min del. Det hadde vært fint om dere kan gi meg noen gode råd eller tips, angående forsvaret og skoliose. Takk

SVAR

Besvart 27.04.2018 15:21:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Tjenestedyktig etter sesjon? Hva skjer nå?

Blir du vurdert som tjenestedyktige på sesjon, er det to mulige utfall av sesjonsdagen dersom Forsvaret trenger deg. Les mer om dem i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle