Hopp til hovedinnholdet

Kom ikke inn i militæret pga migrene, og alt jeg ville har gått i grus...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Stilte et spørsmål angående førstegangstjenesten, at jeg ikke ble innkalt til sesjon del 2, men at det virkelig var kjipt. Jeg har tatt kontakt med forsvaret på mail og avventer svar nå. Likevel tviler jeg på at det er noe håp om å komme inn. Misforstå rett, jeg er 100 % sikker på at jeg psykisk ville taklet et år i førstegangstjenesten, men det at jeg ikke får muligheten er verre. Det var alt jeg hadde lyst til og nå føles det ut som verden går i grus. Ingenting blir meningsfult lenger og det jeg hadde trent og jobbet for var helt bortkastet. Nå vil jeg egentlig bare gi opp alt. Alt føles skikkelig kjipt! Og å se at andre kommer inn og at jeg "ikke var god nok" bryter meg ned. Jeg har migrene, men plagene er meget begrenset. De siste 18 månedene har jeg hatt 3 anfall, og til og med legen min har sagt hun ikke mener deg burde være diskvalifiserende. Nå går jeg dag ut og dag inn og gnager på at jeg ikke kom inn. Alt går galt, og jeg vil inn mer enn noe annet! Orker ikke å ikke komme inn

SVAR

Besvart 19.01.2020 15:55:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle