Hopp til hovedinnholdet

Hvilke rettigheter har man i militæret angående permisjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Kjæresten min i 2 år er nå i Forsvaret, og det har uten tvil vært en utrolig stor overgang og enormt mye savn siden han dro. Fra 4.april til 20.april skulle han hatt sin første langperm, men på grunn av korona har all perm blitt inndratt ut april. Jeg har sett litt på diverse lover og rettigheter en har i Forsvaret. Spørsmålet mitt er hvor lenge kan Forsvaret holde vernepliktige på leiren, uten perm? Og er det eventuelt noe jeg kan gjøre for å lette litt på forholdet vårt? Det har kun vært dårlige nyheter siden denne epidemien, og han er veldig deprimert.

SVAR

Besvart 08.04.2020 17:48:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er savn? Og hva kan du gjøre hvis du savner noen?

Savn er hjernens måte å fortelle oss at noen har vært viktige for oss. Så egentlig er savn en fin ting og, selv om det kan kjennes vondt der og da.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle