Hopp til hovedinnholdet

Har vært til sesjon idag, og sitter igjen med noen spørsmål som jeg ikke føler jeg fikk ordentlig svar på under sesjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Har vært til sesjon idag, og sitter igjen med noen spørsmål som jeg ikke føler jeg fikk ordentlig svar på under sesjon. Scoret 9 på alt da jeg var inne hos legen, utenom delen som het for "gange", hvor jeg fikk 7 etter at jeg fortalte om en bruddskade i høyre kne som jeg hadde for 2 år siden. Jeg fikk beskjed om at 7eren kunne jeg klage på om det var ønskelig, men fikk ikke noe svar når jeg spurte på hvor og hvordan. Da spør jeg dere, hvor kan jeg klage, og hvordan? På den teoretiske delen hadde jeg scoret gjevnt over veldig godt, og lå over gj.snittet ifølge en av de som holdt sesjonen. Fikk karakteren 6, og nå lurer jeg på om det er 6/6, eller om karakterskalaen går helt opp til 9?

SVAR

Besvart 12.11.2009 10:53:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Verneplikt

Hvert år har Forsvaret mange vernepliktige inne til førstegangstjeneste. Her kan du lese om veien fra innkalling i posten til tjeneste.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
account_circle