Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har Raynauds fenomenHvordan går det da med førstegangstjeneste?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 99% sikker på at jeg har Raynauds fenomen. Mamma har det og moren hennes hadde det. Jeg har ikke opplevd noe i fingrene, men når jeg blir kald på føttene blir de helt likbleke. Det gjør vondt å gå og det gjør vondt når de «tiner» igjen. Problemet mitt er at jeg skal til Nord-Norge på førstegangstjeneste, og der vet jo alle at det blir veldig kaldt. Jeg er bekymret for hvordan det kommer til å gå med føttene mine. Er det mulig å unngå at de blir likbleke og vonde? Eller må jeg spørre om jeg kan dra et annet sted til førstegangstjenesten?

SVAR

Besvart 02.01.2021 19:36:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
account_circle