Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 16 som har store framtidsdrømmer om Forsvaret:

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en gutt på 16 som har store framtidsdrømmer om Forsvaret. Jeg har derfor enkelte spørsmål som jeg ikke har funnet svar på på Forsvarets hjemmesider eller bland andre spørsmål på Ung.no: 1)Hva er "dimming"? 2)Når man reiser hjem på perm, har man uniformsplikt også da? 3)Det står mye om de fysiske opptakskravene for utdanning i forsvaret på forsvaret.no, men ikke så mye om de psyksike kravene. Blir man testet i for eksempel allmene fag som matte og engelsk? 4)Jeg ønsker å få meg en fast jobb i Forsvaret når den tide kommer, men jeg lurer på hvor stor sjans det er for å bli med i internasjonale opperasjoner vist man har sagt seg villig til det? 5)Har man fri i helgene når man er på førstegangstjenesten? 6)Vist man får fast jobb som befal i forsvaret, hvor mange dager arbeider man i uken? Ble litt mange spørsmål dette her, men håper dere tar dere tid til å besvare mine spørsmål ;)

SVAR

Besvart 20.05.2010 12:21:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Verneplikt

Hvert år har Forsvaret mange vernepliktige inne til førstegangstjeneste. Her kan du lese om veien fra innkalling i posten til tjeneste.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
account_circle