Hopp til hovedinnholdet

Hvordan overtale foreldre til å bytte rom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kanskje ikke riktig emne, men det er noe jeg vil få svar på. Hvordan kan man overtale foreldrene mine til å skifte rom? Jeg og lillebror har skråtak på rommene våres. Det er en vegg i midten. Storesøsteren min har det største soverommet. Jeg vil ha mamma og pappa sitt soverom, pga mitt er så lite og trangt. Så kan søsteren min flytte til mitt rom, fordi hun er 19 og ikke så mye hjemme. Og mamma og pappa på hennes rom. Men det som er at lillebroren min vil synes det er urettferdig. Han vil at alt skal være likt på en måte. Og jeg vil egentlig ikke spørre pappa om dette å flytte rom.. jeg orker ikke at han blir sinna. Hva kan jeg gjøre for å overtale foreldrene sine? - Hilsen en usikker jente..

SVAR

Besvart 02.10.2013 13:58:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
account_circle