Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre på fritiden?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei:-) Jeg lurer på hva jeg kan gjøre på fritiden? Jeg liker skuespill og musikk og teater og turn(: men er det noe annet jeg kan gjøre som er ganske likt det jeg liker og gjøre? Har sett på kulturskolen men der er det venteliste og det kan ta laaaang tid): så vet dere noe? Kan dere skrive mye om hva man kan gjøre på fritiden og? Altså alt mulig:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål!

Du lurer på hva du kan gjøre på fritiden, og skriver også at du liker musikk, teater og turn.

Jeg vet ikke om du driver med både musikk, teater og turn på fritiden allerede, for gjør du det, så har du kanskje nok å henge fingerne i i tillegg til skole, familie og venner?

Har du allikevel lyst til å drive med enda mer på fritiden din, finnes det jo egentlig ingen begrensninger for hva du kan gjøre. Det viktigste er at du liker det du gjør og har tiden til det.

Hva som finnes av tilbud der du bor har vi dessverre ingen oversikt over, men jeg foreslår at du sjekker opp lokalaviser, snakker med venner, lærere, familie osv. Husk også at ikke alt trenger å være organisert.

Kanskje kan du ha noen ettermiddager og kvelder fri der du kan være sammen med venner og finne på egne ting. Det er fint å få brukt kreativiteten litt også! :)

Jeg ønsker deg lykke til, og spør gjerne igjen hvis du har flere spørsmål! Jeg legger også ved noen artikler jeg tror kan være nyttig for deg!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid