Hopp til hovedinnholdet

Fritidsaktiviteter

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, vet ikke om dette går under skolehverdag, men visste ikke hvilken annet kategori jeg skulle velge. Jeg er en jente på snart 14. Jeg har ingen fritidsaktiviter. (De fleste) vennene mine har det. Jeg har gått på veldig mye forskjellig, alt fra Yoga til teater og håndball til kor. Men jeg har ikke syns det har vært så gøy. Noe har jeg likt veldig godt, men når man har gått på det i noen år så blir man lei! Noen ting har jeg bsre gått på i to uker, Mens Noe har jeg gått på i 5-6 år. Vet du om noe jeg kan prøve ut? Føler At jeg MÅ gå på noe. Føler at jeg bare blir en sånn lat tenåring som bare sitter hjemmme å ser på youtube og gjør lekser... jeg vet ikke hva interessene mine er, men jeg liker teater type ting godt. Går på valgfaget sal og scene, men syns ikke det er så gøy. Plis hjelp!❤️ Tusen takk! Hilsen en frustrert tenåring

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver  at du ikke har fritidsaktiviteter nå men har prøvd mange forskjellige tidligere. Så fint at du er nyskjerrig på ulike aktiviteter og har prøvd mange. Tenker at det er ganske normalt og at mange på din alder er usikre på hva de skal gjøre etter skoletid. Du MÅ jo ikke gjøre noe men jeg tror det er sunt og gøy og ha en interesse. Om du blir sittende hjemme hver dag etter skolen så kan det jo bli kjedelig etter hvert.  Om du er interesert i teater så foreslår jeg at du leter etter en teater gruppe eller lignende som du kan være med i. Kanskje det er et amatørteater eller lignende der du bor?  Hvis du syntes det er vanskelig og lete så kan du jo spørre på skolen om noen kjenner til en slik aktivitet. 


Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-22)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer

Hva gjør man når man kjeder seg?

Jente foran PC kjeder seg. (www.colourbox.com)

Alle kjeder seg fra tid til annen. Det er helt normalt, selv om det kan være grusomt kjedelig å kjede seg!

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid