Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg sluttet på fotball for en stund siden og nå angrer jeg fryktelig..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sluttet på fotball for en stund siden og nå angrer jeg fryktelig. Nå når det er gått noen år innser jeg hvor mye effekt det har på værdagslivet mitt. Jeg har lite å snakke om med vennen mine og jeg føler meg isolert. De som gikk på laget var gode venner som jeg er nå veldig lite med. Jeg har lyst å begynne igjen men jeg føler at jeg suger siden jeg ikke har spilt på lenge. Det er mange nye på laget. Jeg dømmer meg selv hardt for vekten selvom jeg veier mindre enn nesten alle. Jeg spiser mindre i frykt for å legge på meg vekt. Jeg føler at livet går ned til helvete. Jeg har lyst at alt skal bli vanlig igjen. At jeg kan være stolt over meg selv, snakke om kampen som var igår med vennene. Jeg drømmer på natten at jeg er med i laget igjen. Jeg går kun på en sport nå og er mye svakere enn de andre. Jeg blir mer og mer depremert jo lengre jeg er utenfor sporten. Jeg vil ikke si dette til foreldrene mine for jeg er ikke vil ta en alvorsprat. Jeg trenger hjelp.

SVAR

Besvart 27.12.2018 12:20:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle