Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg holde på én favorittartist?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg bare valgte nettvett som tema, fordi det var ingen andre som passet. Men jeg trenger hjelp med en ting... det er ganske mange som syns det er ganske irriterende når jeg driver å skifter sånn på favorittartistene mine, fordi de blir så forvirra over hvem jeg liker, og det skjønner jeg FORDIIIIII... Jeg begynner også å bli ganske forvirra og lei av det selv. For en gang er jeg fan av den og så er jeg fan av den andre en annen gang, og jeg ordner plakater og alt, og så vil jeg ikke ha de mer osv... så hvis jeg bare kunne velge 1 jeg hadde hele tiden isteden for å drive å forvirre folk hele tiden. Ååååååååååhhhhhhh! Hva kan jeg gjøre for at jeg skal greie å holde 1 hele tiden? Plis hjelp meg nå!

Besvart 07.02.2019 11:11
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Det er helt normalt å bytte favorittartist. Man går jo ofte lei etter en stund og ønsker å finne en ny. Jeg vil nok råde deg til å ikke gå "all in" når du finner en favorittartist. Du må jo ikke ha masse plakater og fortelle alle om hvem du liker. Gi det litt tid og finn ut av om du faktisk liker denne artisten. Kanskje grunnen til at du bytter favorittartist så ofte, er at du kaster deg inn i det, uten å være sikker på hvor godt du liker artisten i utgangspunktet? 

Hør på alle sangene og gjerne gjør litt "research". Da vil du kanskje bli mer sikker på om artisten faktisk er en favoritt, eller om du kommer til å gå lei om en liten stund. Vent til du finner en artist som du faktisk liker så godt at du er sikker på at han/hun kommer til å være en favoritt i lang tid fremover. 

Og husk: du må jo ikke ha en favorittartist. Det er lov å ha flere på én gang, og det er også greit å ikke ha én favoritt blant alle artistene:)

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Du er unik! Vil du vise det?

Gutt foran tavle med teksten

Føler du deg unik, spesiell eller annerledes? Kanskje har du lyst til å skille deg litt ut fra de andre og vise frem DIN egenart? Vi får en del spørsmål om dette på ung.no. Her er noen tanker om det som kan være til nytte for deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid