Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg holde på én favorittartist?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bare valgte nettvett som tema, fordi det var ingen andre som passet. Men jeg trenger hjelp med en ting... det er ganske mange som syns det er ganske irriterende når jeg driver å skifter sånn på favorittartistene mine, fordi de blir så forvirra over hvem jeg liker, og det skjønner jeg FORDIIIIII... Jeg begynner også å bli ganske forvirra og lei av det selv. For en gang er jeg fan av den og så er jeg fan av den andre en annen gang, og jeg ordner plakater og alt, og så vil jeg ikke ha de mer osv... så hvis jeg bare kunne velge 1 jeg hadde hele tiden isteden for å drive å forvirre folk hele tiden. Ååååååååååhhhhhhh! Hva kan jeg gjøre for at jeg skal greie å holde 1 hele tiden? Plis hjelp meg nå!

SVAR

Besvart 07.02.2019 11:11:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Du er unik! Vil du vise det?

Føler du deg unik, spesiell eller annerledes? Har du lyst til å skille deg litt ut fra de andre og vise frem DIN egenart? Eller føler du det tryggest å prøve å være mer lik andre?

 

Les mer
account_circle