Hopp til hovedinnholdet

Ting å gjøre for å fylle tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år. Nå som alle skoler er stengt (også min) vil det jo bli en del tid hjemme. Jeg vet ikke helt hva jeg skal fylle dagene med. Jeg har tenkt å lese litt, strikke, trene og kanskje bake en dag. Jeg lurer likevel på om dere har noen tips til hva man kan gjøre, da jeg føler jeg trenger litt flere ting å gjøre for å fylle tida. Vil ikke bare sitte på telefonen hele dagen. Jeg syns det er bra de (regjeringa) gjør tiltakene de gjør, men ville bare gjerne ha noen tips til noe å gjøre. Takk på forhånd❤️

SVAR

Besvart 17.03.2020 17:08:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips til ting du kan gjøre når du kjeder deg

Det er helt normalt å kjede seg av og til, men det kan føles veldig … kjedelig. Her får du tips til aktiviteter som kan slå i hjel kjedsomheten.

 

Les mer
attach_file

Bekymret for Korona, jobb eller studier? Her er en meditasjonsøvelse du kan prøve.

Burde vi bekymre oss? Det er vanskelig å la være. Av og til føles det til og med nyttig, som om det kan forhindre at vonde ting skjer. Men denne underliggende ideen om at bekymring gir oss kontroll er en løgn. Bekymring gjør ikke det vonde mindre vondt og det forhindrer ikke at smertefulle ting skjer.

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å trives når du er mye hjemme

Synes du det er vanskelig nå som du må holde deg mye hjemme? Ungdomsjournalist Konstanse har samlet sine tips til hva du kan gjøre for å trives bedre i denne perioden.

 

Les mer
account_circle