Hopp til hovedinnholdet

Finne på andre ting når arrangement er avlyst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skulle på the gathering i påsken og det skulle startet i dag, men det ble avlyst pga corona. Jeg ble så utrolig skuffet, hadde gledet meg i ett år. Og klarer ikke å tenke på noe annet enn hvor gøy jeg egentelig skulle hatt det nå. Alle de andre 5000 folkene som skulle være der i fem dager er sikkert like skuffet. Så da kan jeg spørre på alle sine vegne hvordan man kan litt lettere komme over det. Nå får jeg jo heller ikke finnet på andre ting, får å få tenke på noe annet..

SVAR

Besvart 12.04.2020 14:42:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å trives når du er mye hjemme

Synes du det er vanskelig nå som du må holde deg mye hjemme? Ungdomsjournalist Konstanse har samlet sine tips til hva du kan gjøre for å trives bedre i denne perioden.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til ting du kan gjøre når du kjeder deg

Det er helt normalt å kjede seg av og til, men det kan føles veldig … kjedelig. Her får du tips til aktiviteter som kan slå i hjel kjedsomheten.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle