Hopp til hovedinnholdet

Spiller fotball, men trenger inspirasjon!  

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg spille fotball, men har vært ute lenge nå... noen av vennene mine som jeg er like god som har kommet inn på alderbestemt landslag... Jeg mister selvtiliten, og jeg føler at ingen forstår meg ! Jeg trenger inspirasjon... tips?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Hvis de som er like god som deg har kommet inn på landslag, så kanskje det har noe å gjøre med at du har vært ute lenge? Husk at det er stor konkurranse for å komme inn på aldersbestemt landslag, og det er ikke alltid at de får sett alle spillerne som burde ha vært med. Konkurransen om å være best er jo det som gjør at man utvikler seg! Du er bare 16 år og det er absolutt ikke for seint for deg. Aldersbestemt landslag har ikke nødvendigvis noe å si for fremtiden din som fotballspiller. Det er da mange som kommer seg opp og frem uten å ha vært tatt ut til noe slik.

 

Du må ikke la en skade knekke deg. Hvis du skal fortsette å spille fotball kommer du nok til å oppleve mange gang å måtte være ute en stund på grunn av skade - slik er det å være fotballspiller. Bare fortsett som du gjør! Det er nok mange som legger merke til ditt talent, og du kommer til å få igjen for det om du gir maks innsats :-)

 

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid