Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få jente?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er en gutt på 18 år som har innvandret til Norge et par år siden. Jeg går nå på mitt siste skoleår ved videregående skolen. Jeg møter mange vansker med å leve på kanten mellom to kulturer, altså den jeg har vokst opp i og tilhører og den jeg befinner meg i her og nå, men klarer allikevel å holde meg godt balansert! Men det jeg ikke finner løsning til er at jeg fant min drømmejente. Ei vakker jente på innsiden som på utsiden, og er ganske snill og grei. Hun er norsk, og akkurat her er jeg lost, og har ingen peiling på hva jeg må? Vi to tilhører to forskjellige kulturer, og dermed lurer jeg alltid på hva hun tenker på, liker, misliker osv.. Og hvordan evt jeg kan starte samtalen, eller bør jeg få hun med på kino eller annet? Forventer et bra svar :)

SVAR

Besvart 28.02.2017 19:20:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle