Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner venner som er som meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er i jente som bor i oppland/gjøvik og jeg synes det er altfoooor lite utlendinger her. Btw er utlending selv og jeg vil egt ikke bo her for ja jeg trives men jeg bare skulle ønske d var flere utlendinger. Føler at jeg blir fornorsker elns no og har egt ikke lyst til d. Joda norske er kule men vil ha folk som faktisk forstår meg og har en del venner som er veldig veldig gode forstår meg som bare d spesielt en som jeg r sykkt glad i men trenger liksom noen utlandske også. Har liksom bare en utlandsk bestevnn og vi går ikke på samme skole engang. Såå måtte bare si d da :/ ville liksom bare få d ut.

SVAR

Besvart 02.10.2017 17:36:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle