Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg snakke med helsesøster om og kan hun fortelle det videre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, takk å lov for at det finnes en sån side her!!! Jeg er en jente på 15 år, jeg går nå i 10.klasse og føler jeg trenger å snakke med en helsesøster, men jeg har egentlig aldri gått for å snakke med henne rett å slett fordi jeg ikke tørr.. Jeg lurer bare på om det er lov å gå til helsesøsteren på skolen å snakke om problemene mine til menigheten jeg er i.. helsesøstera vår er jo garantert ikke i smiths venner, så jeg er redd hun ikke kommer til å forstå meg.. Jeg er også litt redd for å fortelle henne at jeg er medlem i smiths venner. Og har helsesøster rett til å fortelle ting videre hvis jeg ikke vil det? Plis svar ;)

SVAR

Besvart 14.10.2017 19:26:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle