Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke at ryktet mitt skal stoppe meg fra å ha det gøy!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lever i et tamilsk samfunn som jeg syns er vanskelig å leve i. Foreldrene mine skjønner ikke at eg er ikke som dei andre tamilske barna. I hverdagen/helgene liker eg å være med venner og bare ha det gøyt. Men når eg går ut sir dei hele tiden ikke vær ute på gata med gutter!! Altså jeg respekter det. Men nå har eg blitt sikkelig lei av det. Dei vil ikkje at e skal være med gutter eller være sammen med gutt. Jeg syns det er kjipt at dei bryr seg om ryktene. Foreldrene mine er redd for at eg skal ha dårlig rykter på meg. Men e vil ikke at rykter skal stoppe meg for å ha det gøyt.

SVAR

Besvart 13.01.2019 19:38:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Er det ditt ansvar å beskytte familiens ære?

Er familiens ære ditt ansvar? Må du overvåke dine søstre og passe på at de ikke gjør noe «dumt»? Må du straffe dem om de ikke oppfører seg slik familien ønsker eller har kjæreste?

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle