Hopp til hovedinnholdet

Gutt som opplever for høye og strenge krav særlig fra far.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har utenlandske foreldre som har veldig store krav på meg og drit strenge på alt! Faren min er strengest og moren min bare hører på han fordi vis ikke blir han sur og snakker høyt osv. Faren min lar meg spille i 1 time maks når alle de andre vennene mine får spille mer. Han lar meg ikke gå ut med venner og sier at det ikke er viktig og at man må jobbe hele tida. Jeg må ofte bli med han på jobb og jobbe hele dagen og jeg blir veldig deprimert av det. De eneste gangene jeg kan få lov til å gå ut med venner er hvis han er i godt humør, noe som skjer sjeldent. Jeg er ganske sikker på at han har sinne problemer. Jeg vil ikke jobbe hver ferie og helg. Jeg har prøvd å snakke med han men det går ikke fordi han er så bestemt og selvsikker på de idiotiske valgene han tar. Jeg tørr ikke å si ifra til en lærer eller barnevernet fordi jeg er redd for at søkene mine og jeg blir tatt vekk fra hverandre eller noe lignende og jeg er redd fordi moren min også blir veldig lei seg. Takk for svar.

SVAR

Besvart 21.12.2019 18:42:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle