Hopp til hovedinnholdet

Finnes det gratis organisasjoner for frivillig arbeid?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har funnet flere nettsider med frivillig arbeid i Tanzania. Jeg skal reise når jeg er fylt 18 år som må være i en sommerferi etter 2. juli og ikke lengre enn 10. august. Oppholdet kan variere fra 2-4 uker. De fleste sidene jeg har funnet så langt koster mye penger, men jeg lurer på om det er noen organisasjoner som er gratise. Som dekker mat, opphold, fly og transport til og fra flyplas. En organisasjon hvor jeg betaler for egen handel på fritiden og eventuelle utflukter/safari eltc, eventuelt lunjs, visum og vaksiner. Hadde satt stor pris på linker til forskjellige nettsider (med organisasjoner i Tanzania- Barn og undom).

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet ditt.

De fleste opplegg for frivillig arbeid koster litt penger. Noe av poenget er at mest mulig ressurser skal gå til prosjektene i landet du reiser til, så mange organisajoner har ikke råd til å betale for reise og opphold for de frivillige.

Det finnes likevel noen organisasjoner som er gratis eller ikke koster så mye. På UngInfo sine nettsider finner du en oversikt over en rekke organisasjoner for frivillig arbeid, hvor pris også er spesifisert. Ta en titt her, og se om du finner noe som passer for deg!

Håper dette var til hjelp. Lykke til videre!

 

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid