Hopp til hovedinnholdet

Hvor gammel er det vanlig å være i Unge Høyre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

er litt usikker på om dette går under kultur, men fant ingen andre steder hvor spørsmålet passet. jeg er 15 år og jeg har veldig lyst til å melde meg inn i unge høyre. men det jeg lurte på er: 1) er det noen andre i 15 års alderen der? vil liksom ikke komme dit også er det bare 18 åringer. vil få nye venner på min egen alder der (det står forresten ingenting om det på unge høyres side..) 2) hvor ofte er det "møter"? (fant heller ingenting om dette på hjemmesiden dems). 3) kan en venn av meg som blir fjorten år/ begynner i 9. klasse etter sommeren også være med, eller er det en spesiell grense.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så kult at du vil engasjere deg i politikk!

Det er ikke unormalt å være 14 eller 15 i et ungdomsparti, så det går helt fint. Samtidig er man nok gjerne blant de yngste. Det vil nok variere hvor mange som er på deres alder etter hvilket lokallag du blir med i. Det vil også variere hvor ofte møtene holdes. Derfor anbefaler jeg deg å kontakte noen fra ditt fylke eller din kommune med disse spørsmålene. Kontaktinformasjonen finner du her.

Lykke til!

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid