Hopp til hovedinnholdet

Jente 16 år
 

Spørsmål
Hei! Jeg har veldig lyst til å fylle fritiden min med noe meningsfylt. Jeg vil veldig gjerne være med i en ungdomsgruppe for Amnesty international eller lignende. Hvordan kan jeg finne ut om det er i nærheten av meg? Bor i Sarpsborg. Jeg har søkt på nettet, men finner ikke noe. Hvis ikke, har dere noe forslag til noe annet, lignende, frivillig arbeid jeg kan gjøre? jeg har lyst på erfaring, kunnskap og noe spennende og drive med. Jeg føler at hver dag er lik, kjedelig og meningsløs... Jeg vil leve livet nå! Jeg vil gjøre det jeg vil ut av mitt liv, og skulle ønske alle andre barn, ungdommer og voksne i verden hadde de samme mulighetene som jeg har. Den kan være alt som er meningsfylt å gjøre. Jeg hadde blitt kjempetakknemlig for svar og hjelp, på forhånd takk : )
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så flott! De fleste frivillige organisasjoner har lokalforeninger rundt omkring i landet. Du nevner at du vil være med i Amnesty. De har ungdomsgrupper i Østfold, men du må sende en mail til denne e-postadressen: ost@amnesty.no   for å få informasjon om din nærmeste gruppe.

Du kan også kontakte f.eks Røde Kors Ungdom og spørre om de har Røde Kors Ungdom i Sarpsborg. Kontaktinformasjon finner du her.

Natur og Ungdom har lokallag i Sarpsborg. Du kan kontakte lederen på: druntemor@hotmail.com

Dette er bare noen eksempler. Det beste er nok at du finner ut hva slags frivillig arbeid du vil gjøre, deretter finne ut hvem som driver med det du vil gjøre, sjekke nettsidene deres om de har aktivitet der du bor, og ta kontakt med dem.

Masse lykke til! :) Jeg digger holdninga di!Vennlig hilsen


ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid


Quiz: Hva vet du om graviditet?

Når oppstår graviditetstegn?