Hopp til hovedinnholdet

Jeg må altid gjøre likt på ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Det er ikke funksjonshemming det er snakk om, men fant ikke ett annet sted det passet å skrive det så da skreiv jeg det her. Jeg har på en måte ett lite problem. Det er litt rart, og det plager meg ikke så fært men jeg syntes der er litt rart. Jeg må altid gjøre likt på ting, altså hvis jeg tramper med det ene beinet fem ganger så må jeg tramper med det andre beinet fem ganger. OG sånn er det med alt! Også er jeg noenganger redd for å ta i saks f.eks fordi da tenker jeg eller er jeg fristet til å klippe av meg håret. Ok det er egenkelig ikke et stort problem men bare lurer litt, hvorfor??.

SVAR

Besvart 03.06.2013 22:24:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
account_circle