Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en skjev nese etter et fall.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For ca. 6 måneder siden falt jeg på ski og skadet nesen. Jeg begynte å blø kraftig neseblod og har i ettertid merket at nesen min ble skjev etter fallet. Nesen min er rimelig skjev på midten av selve nesebeinet, og nesen min lener mot høyre. Etter uhellet har jeg merket at det er ofte/hele tiden er tett i mitt venstre nesebor. Jeg sover dårlig om natten, fordi jeg sover ofte med åpen munn. Er også avhengig av otrivin for å løse opp mitt venstre nesebor. Denne skjeve nesen skaper ikke bare puste problemer, men i det siste også psykiske problemer. Jeg får kommetarer fra folk foreksempel for nesen min, og det gjør jeg får dårligere selvtillit. Har lest mye rundt at staten støtter neseoperasjoner hvis du opplever ubehag, som dårlig pust gjennom nesen. Visst jeg tar en slik operasjon, vil det også innebære at nesen min også bli bein igjen?? Fordi da kan jeg få en fungerende, men samtidig bein nese igjen, uten å måtte betale masse penger for kosmetisk operasjon.

SVAR

Besvart 20.10.2014 17:22:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle