Hopp til hovedinnholdet

Har hatt masse problemer i livet mitt og trenger råd om hva jeg kan gjøre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år og har hatt masse problemer i livet mitt som liten og nå som jeg er blitt litt eldre. Jeg har noe som kalles for "dysmeli"og mangler begge beina mine. dette har vært et STORT problem for meg lenge og har fortsatt masse plager med det. Jeg føler meg så annerledes og at ingen bryr seg om meg fordi jeg mangler to bein, det er akkurat som jeg er usynlig for folk. "Ingen liker meg" er det jeg går rundt å tenker på hver eneste dag. dette har gått utover det jeg spiser. Bare på 1 måned gikk jeg ned 10 kg og alle sier jeg er så utrolig tynn, men jeg ser det ikke selv, jeg føler meg MEGA tjukk og vet ikke hva jeg skal gjør med dette. Kan dere hjelpe meg med dette. Har så utrolig mye nytte av å få vite hva dere mener jeg bør gjøre. Håper det kan hjelpe. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 13.03.2015 00:02:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva du som har nedsatt funksjonsevne selv kan gjøre

Å være funksjonshemmet blant mange ikkefunksjonshemmede kan være krevende og oppleves vanskelig. Men med litt innsats og egne ressurser kan situasjonen ofte bli mindre utfordrende.

 

Les mer
account_circle