Hopp til hovedinnholdet

Jente 20; ufør med PTSD og vil flytte til utlandet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er i 20 årene og ufør, grunnet PTSD og depresjon med psykotiske trekk/angst. Jeg opplever ikke å få den hjelpen jeg trenger i Norge, til tross for flere innleggelser, hvorav en i over et år. Har leger som stadig skiftes ut, og ikke opplevd bedring av VOP eller team. I tillegg har jeg fysiske vansker som jeg til nå har opplevd at ikke har blitt tatt tilstrekkelig på alvor grunnet psykisk sykdom. Det er snakk om ME symptomer, samt betennelse i mage som gjør meg alvorlig syk i perioder. Etter at min eneste venn tok sitt liv for over et år siden, har jeg null nettverk eller livskvalitet. Da kroppen ikke funker, er det vanskelig å komme meg ut. Er litt nysgjerrig på å flytte til Amsterdam og få behandling for smerter og PTSD der, da det ikke er hjelp å få i Norge. Er det noen som vet noe om hvem man henvender seg til for å få mer info om dette? Har en hund, hva slags papirer trenger jeg på han for å ta han med å ta han tilbake om nødvendig? Hvordan er det å flytte når man er ufør?

SVAR

Besvart 03.05.2015 00:14:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle