Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så dårlig hukommelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei 17 snart 18 år gammel jente som sliter med å huske ting. Jeg er redd jeg er i ferd med å bli dement (om det går Ann i så ung alder?.) venninna mi klager på at hun må gjenta ting ettersom jeg har glemt det. Jeg husker lite fra dagen før (eksempel. Hva jeg hadde til middag, hva jeg hadde på meg, og hva jeg gjorde den dagen.) Jeg kan bli sittende å tenkte uten å komme fram til et svar. Søvnen er som regel på 5-6 timer om natta i tillegg til at jeg kan sovne 2 timer på dagen. Jeg har dårlig konsentrasjon. Og er veldig mye på mobilen. Ødelegger mobilen hukommelsen? Kan dere vær så snill å komme med tips til hvordan jeg kan huske bedre? -håper på raskt svar -Jente 17

SVAR

Besvart 21.06.2015 22:39:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål og svar om mobilstråling

Det er mange fordeler med mobiltelefon, men er stråling fra mobiltelefon helsefarlig? Ut fra dagens forskning er det liten grunn til bekymring. Men Strålevernet anbefaler at all eksponering holdes så lav som praktisk mulig og har noen enkle råd for å redusere eksponeringen fra mobiltelefonen.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Dette kan du gjøre.

 

Les mer
account_circle