Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan skal jeg klare å holde meg våken en hel natt på sykehuset?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no! Jeg viste ikke hvilken kategori dette spørsmålet skulle være i... Jeg skal ta noe som heter EEG eller noe sånt om en måneders tid. Da får jeg elektroner i hodet osv.. Problemet er at jeg må være våken hele den natten! Og hvis jeg ikke får sove mer enn 8 timer så blir jeg helt "ødelagt". Jeg har aldri greid å "døgne" før, og hvis jeg er oppe lengre en til 1 på natten er det et mirakel... Jeg skal få være på sykehuset den natten og sånt... Har du/dere noen tips til at jeg kan være lettere våken? Hilsen en 13 år gammel jente som eksker å sove:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer