Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med selvtillit og smerter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har siden 13-års alderen hatt smerter i kroppen. Startet med knær, spredte seg til rygg, nakke, skuldre, overarmer, håndledd osv.. Har så og si smerter i hele kroppen. I ryggen fant legen ut at jeg hadde "slitasjeforandring", noe jeg ikke helt forstod selv. Etter negative revmatikertester og utallige mange blodprøver over årene, har de nå funnet svaret 99% sikkert, fibromyalgi, uten at jeg ennå har vært til spesialist, har en time der om et par uker. Da jeg var 14 år slet jeg mye med angst og angstanfall, noe jeg selv fikk kontroll over etter en periode, sliter også mye psykisk, av familiære forhold og situasjonen min. Ville egentlig bli ambulansearbeider, deretter startet jeg lærligngetid i helsefagarbeid, som heller ikke fungerte. Nå går jeg VG3 påbygg, og det nærmer seg søknad. Har lyst til å gå høgskole, evt. bli lærer. sliter også mye med selvtillit, som går på kropp, men jeg synes ikke jeg selv er tykk, jeg er normal, men jeg er livredd for å vise meg frem. veiledning!

SVAR

Besvart 10.01.2016 17:13:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle