Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er ei jente som har en veldig lett grad av psykisk utviklingshemming. Kan jeg leve et normalt liv med barn eller blir barnevernet involvert?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 20 år som har en veldig lett grad av psykiskutvillinghemming. Jeg er veldig oppgående sosialt å jeg har gått på videregående, helse og sosial, helsefag arbeider og barn og ungdom. Jeg skal ta fagprøve i en barnehage snart. Problemet mitt er at jeg har store lærevansker på trost for dette. Jeg bor i bolig, men det er for at jeg sliter veldig psykisk å er noen ganger til fare for meg selv.. Har vært innlagt i ett halvår nå. Tenker å flytte for meg selv om ett år hvis jeg tar meg sammen å ikke drikker alkohol, for det har ødelagt mye for meg ! Blir suisidal osv av det. Men de i boligen har tru på at jeg klarer det. Jeg gjør alt husarbeid osv selv. Men det jeg lurer på er om jeg kan leve ett normalt liv med barn osv? Eller kommer barnevernet automatisk gripe inn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer