Hopp til hovedinnholdet

Jeg er overfølsom for lyder, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål om noe som jeg hadde lyst til at dere kunne kanskje svare på og sånn. Jeg sliter kjempe mye med lyder. Jeg bor med familien min og Storebroren min er rett siden av meg. Han spiller spill med vennene sine og roper og ler kjempe høyt! Han gjør det mens jeg skriver nå og det er helt forferdelig!. Hver gang han ler og roper eller bare snakker så blir jeg helt gal! Samme med Moren min. Hun lager lyder med munnen hennes som tung pusting og tygger tyggegummi kjempe høyt! Jeg klarer ikke å holde ut med sånne lyder og hvis jeg spør henne om å ikke tygg tyggegummi eller ikke bit negler blir hun kjempe sur. Når jeg hører sånne lyder føler jeg meg lei meg, pulsen min går opp, jeg begynner å svette og begynner nesten å gråte Jeg er redd jeg kommer til å bli gal vis jeg fortsetter og høre lydene. . Hva er det med meg? Jeg håpte kanskje dere visste om dette er en sykdom eller noe sånt fordi dette ødelegger livet mitt. Og jeg har prøvd å si dette til moren min menhun blirsur

SVAR

Besvart 21.02.2017 11:18:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle