Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg får uføretrygd fra NAV, kommer den til å øke hvert år?

account_circle

SPØRSMÅL

Er det sant at uføre skal bli fattigere og fattigere for hvert år? jeg er ung ufør og bekymrer meg veldig for dette. Har fortsatt bostøtte, men frykter at jeg mister den fra neste år siden overgangsordningen for uføre da er over. Kommer trygden til å øke hvert år som den har gjort før? Den går vel ikke ned igjen? Mister litt neste år, men ifølge skatteetaten er det 900 kr jeg mister, så det er jo ikke mye i måneden, kan jeg stole på det de sier? Det er på grunn av overgangsordningen. Kan det hende de kommer med en ordning med bostøtte? Hvordan skal jeg slutte å bekymre meg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer