Hopp til hovedinnholdet

Har CP og problem med inkontinens (tisser på seg) ved alkohol. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg vet ikke om dette er det det riktige stedet og stil mitt spørsmål i. Men jeg prøver av like vel. Jeg har en let CP i bena mine. Så jeg bruker rullestol. Jeg tisser meg ut når jeg drikker noe med alkohol. Så jeg drikker veldig lite. For det skal ikke så mye til før jeg tisser på meg. Bare jeg tar 1 øl eller et glas med vinn. Eller noe anet. Jeg er nå inne i russe tiden med 3 kamerater. Blir det sikkert lit mer alkohol. Men jeg vil ikke gå hele russe tingen uten og drikke lit. Jeg har hvordert og skaffe bleier. Men ganske pinelig det da. Jeg tisser meg ikke ut til vanlig. Bare i for binelse med alkohol. Hva vil du råde meg til og gjøre.

SVAR

Besvart 09.03.2018 14:32:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hva du som har nedsatt funksjonsevne selv kan gjøre

Å være funksjonshemmet blant mange ikkefunksjonshemmede kan være krevende og oppleves vanskelig. Men med litt innsats og egne ressurser kan situasjonen ofte bli mindre utfordrende.

 

Les mer
attach_file

Hva betyr det å ha en funksjonsnedsettelse?

Mange tenker på rullestolbrukere når de hører ordet funksjonsnedsettelse eller funksjonshemming. Men funksjonsnedsettelser kan være både fysiske, mentale, intellektuelle eller sensoriske. Alle personer uansett funksjonsnedsettelse har rett til å delta i samfunnet på lik linje med andre.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle