Hopp til hovedinnholdet

Finnes det jobb for en med funksjonshemming og hvordan finne ut hva jeg er?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en sjelden diagnose og lider.. folk i klassen pleier å spørre mange spørsmål. I friminuttene spiller de noe jeg ikke kan være med på, så jeg ender opp alene. Snart skal vi på tusenfryd og alle spørr meg «skal du være med?». Jeg har en søster med samme diagnose og det gjør at foreldrene mine skilte seg. Jeg lurer på om det finnes noen jobb for en med funksjonshemning, fordi vi sliter litt med penger. Jeg tror også jeg har personlighetsforstyrrelser og lirer på hvordan jeg kan finne ut hva jeg er.

SVAR

Besvart 09.06.2018 10:54:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva betyr det å ha en funksjonsnedsettelse?

Funksjonsnedsettelser kan være både fysiske, mentale, intellektuelle eller sensoriske.

 

Les mer
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle