Har smerter i ryggen etter flere fall. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har smerter i ryggen etter flere fall.

account_circle

SPØRSMÅL

hei ung. jeg er ei jente på 16 år og lurer på noe angående smerter i ryggen. får ett år siden ble jeg kastet av en hest (islandshest) landet med høyre skulder ned i bakken først. bakken var grusbelagt og nokså hard. jeg har siden da hat smerter i venstre side rundt nedre del av skulderbladet. jeg reisete ikke til legen da, noe som var dumt. smerten i ryggen er ikke konstant, men når jeg gjør noe som "sliter" på ryggen så begynnet det å gjøre vondt med en gang. det vil si når jeg traver med hest, eller foreksempel driver med ryddesag. tidligere i vår så falt jeg også av mopeden min, også da ned på høyre side. når smertene i ryggen oppstår så er det en konstant svak smerte, men med en gang jeg begynner å bevege meg eller skal ta et dypt åndedrag så forverrer smertene seg mye. håper du/dere skjønner hva jeg mener i teksten min mvh jente 16 takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer