Hopp til hovedinnholdet

Har smerter i ryggen etter flere fall.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ung. jeg er ei jente på 16 år og lurer på noe angående smerter i ryggen. får ett år siden ble jeg kastet av en hest (islandshest) landet med høyre skulder ned i bakken først. bakken var grusbelagt og nokså hard. jeg har siden da hat smerter i venstre side rundt nedre del av skulderbladet. jeg reisete ikke til legen da, noe som var dumt. smerten i ryggen er ikke konstant, men når jeg gjør noe som "sliter" på ryggen så begynnet det å gjøre vondt med en gang. det vil si når jeg traver med hest, eller foreksempel driver med ryddesag. tidligere i vår så falt jeg også av mopeden min, også da ned på høyre side. når smertene i ryggen oppstår så er det en konstant svak smerte, men med en gang jeg begynner å bevege meg eller skal ta et dypt åndedrag så forverrer smertene seg mye. håper du/dere skjønner hva jeg mener i teksten min mvh jente 16 takk for svar.

SVAR

Besvart 11.09.2018 13:53:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle