Hopp til hovedinnholdet

Prater alltid lavt, klarer ikke å heve stemmen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har litt problemer med stemmen min. Hver gang jeg skal prate høyt, får jeg det ikke til. Prater alltid lavt og når folk sier jeg skal heve stemmen får jeg det ikke til. Skulle rope opp fravær, og ingen hørte meg, bare de nærmeste. Læreren gjorde narr og jeg ble skikkelig dårlig. Slik er det på framføringer og; "hører deg ikke" og "snakk høyere" får heller ikke til å hyle høyt. Hva kommer dette av? Har astma, ikke i stor grad, og blr født i uke 25, kan det ha en sammenheng? Er veldig pinlig i blant

SVAR

Besvart 20.09.2018 10:30:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva du som har nedsatt funksjonsevne selv kan gjøre

Å være funksjonshemmet blant mange ikkefunksjonshemmede kan være krevende og oppleves vanskelig. Men med litt innsats og egne ressurser kan situasjonen ofte bli mindre utfordrende.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle