Kan dårlig syn og søvn ha med hodepine og våkenhet å gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan dårlig syn og søvn ha med hodepine og våkenhet å gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har slitt mye med hodepine og dårlig hukommelse siden juni, og jeg har hatt perioder med mye angst og panikkanfall i forbindelse med dette, og jeg har følt at jeg har gått veldig på "autopilot", hvor jeg ikke føler meg til stede og gjør ting uten å tenke over det. Til tross for at jeg er svært sliten og trøtt på dagtid, har jeg svært ofte vansker med å sovne på kveldene ettersom jeg er så stresset og plaget av angst. Jeg lurer på om det kan være noe alvorlig galt med meg, og jeg har vært og tatt blodprøver og snakket med min fastlege. Blodprøvene var helt fine, og jeg fikk tatt en synstest som viser at jeg har skjeve hornhinner. Nå som jeg har fått briller er det bedring i tilværelsen, men jeg føler meg fortsatt ikke helt "våken" til tider. Jeg har opplevd at dette kan bli spesielt ille dersom jeg har sovet lite og hatt brillene av i perioder. Jeg lurer på om dere ser noen som helst sammenheng i det jeg har opplevd, eller om jeg burde fått sjekket dette videre hos legen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer