Hopp til hovedinnholdet

Dysleksi og ekstrastipend.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har den siste tiden begynt å gruble litt over tanken om at jeg kanskje har litt dysleksi. Har gått over noen sånne sjekklister og mener at det kan være sannsynlig. Deretter søkte jeg litt rundt temaet og fant ut at man kan søke om ekstra stipend fra Lånekassen for nedsatt funksjonsevne, noe som kunne hjulpet meg en del dersom jeg slapp å jobbe deltid ved siden av studier, men i sommermånedene skulle jeg jo gjerne jobbet litt og fått litt arbeidserfaring. Så spørsmålet mitt er vel egentlig om det vil være mulig for meg å jobbe i de månedene av året jeg har sommerferie og ikke er student, selvom jeg mottar ekstrastipend? Det ville hjulpet meg mtp. å fokusere på studier, men dersom jeg ikke kan jobbe på 5 år, så tar jeg heller sjansen på å krige meg gjennom studiene og en deltidsjobb/sommerjobb.

SVAR

Besvart 21.11.2018 15:52:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle