Hopp til hovedinnholdet

Invalidiserende smerter under føtter over 4 år, pengestøtte uten diagnose?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt intens smerte i sålene under føttene mine i ca. 4 år. De 2 siste årene har vært veldig ille, til punktet hvor jeg har rullestol på skolen, og går med krykker til vanlig. Hverdags aktiviteter gjør veldig vondt, og det er flere skole turer jeg ikke kan bli med på. Jeg har gått til ALT av leger, privat leger, fysioterapauter, sykehus, osteopater, ortopeder, nevrologer osv. Alle jeg har vært hos har gitt opp, og sendt meg videre. Den siste legen fortalte meg at jeg er en "lost case", siden ingen finner ut av hva problemet er. Jeg klarer å stå eller gå i fem minutter, og etter det begynner en smerte i føttene; samme type smerte som når man har gått utrolig mye en hel dag. Helene, buen og puten over tærne virker veldig slitne liksom. Nå har jeg også problemer med søvn, siden de dunker så mye om kvelden. Jeg lurer på om det er en type penge støtte eller hjelp jeg kan få, selvom jeg ikke har fått diagnose? Trenger f.eks taxi til skolen. Får jeg støtte til å ta bil-lappen? Hjelp!

SVAR

Besvart 06.12.2018 22:18:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
attach_file

Støtte til transport

Hvis du har spesielle behov kan du få dekket utgifter til transport og parkeringstillatelse.

 

Les mer
account_circle