Hvordan klage på kommunens avgjørelse? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan klage på kommunens avgjørelse?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bodde i en kommunal bolig for handicapede. Jeg leide boligen. Ved siden av holder personalet til. Det jobber ansatte som har utdanning innen Helse, men også vikarer som ikke har noen utdanning innen Helse. Flere av dem er venner jeg har kjent i mange år fra barndom. Likevel fikk ikke vi lov å ha kontakt med hverandre utenom jobb og ikke være venner på sosiale medier eller i virkeligheten. Jeg syns det ble for vanskelig at de skulle jobbe med meg selvom jeg vet de har taushetsplikt så ble det for vanskelig for meg fordi dette var venner. Derfor sa jeg opp boligen og flyttet tilbake til Foreldrene mine. Nå er det Foreldrene mine som hjelper meg og ikke kommunen. Selvom jeg har flyttet ut av denne leiligheten og de ikke har noe med meg å gjøre lenger, så får vi likevel ikke lov å være venner på sosiale medier eller i virkeligheten. Jeg og Foreldrene mine klaget til Kommunen, men vi ble ikke hørt. Kan jeg saksøke Kommunen i Retten? Hvem skal jeg klage til? Jeg er ikke umyndiggjort.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer