Hopp til hovedinnholdet

Nyoppståtte hukommelses-, konsentrasjons- og talevansker, samt hodepine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 19 år gammel jente som har fått en del problemer de siste året. Jeg har alltid slitt med konsentrasjon på grunn av ADHD og Bipolar, men jeg har lært meg mange teknikker som gjør at jeg mestrer i hverdagen uten det er noe problem. Men det siste året har jeg hatt ekstrene problemer med og huske ting som er lett for andre og huske (For ett år siden hadde jeg ikke dette problemet), jeg har mye hodepine, jeg har også veldig problemer med konsentrasjon... jeg klarer ikke å følge med i timen. Jeg har også startet og staamme mye og roter sammen setningsoppbygning og uttale. Jeg får kommentarer på dette ofte og jeg for allti høre jeg er fjern, det er så gale at jeg har blitt spurt om jeg er ruset. Jeg begynner og bli bekymret for jeg vet ikke helt hvorfor dette har skjedd eller hva som er galt med meg.

SVAR

Besvart 31.05.2019 13:15:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle