Hopp til hovedinnholdet

Tissen og pungen min er IKKE ferdig utvokst. Behandling eller operasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er litt usikker på om jeg skal stille spørsmålet mitt under dette temaet («Funksjonsnedsettelser») eller under temaet «Sex, eller temaet «Pubertet. Så jeg prøver her («Funksjonsnedsettelser»). Jeg har Myelomeningocele / Spina Bifida / Ryggmargsbrokk) (MMC) det er medfødt. Nå er jeg 20 år gammel, men tissen min og pungen min er likevel IKKE ferdig utvokst. Den ser ut som en Barnetiss egentlig. Finnes det noen behandlig eller operasjon jeg kan ta sånn at tissen min blir tjukkere og lengre, normal og ser ut som en Voksentiss og større pung? (Jeg har testikkel i pungen asså) og da mener jeg IKKE slik som det er i porno, men mer sånn som de andre guttene har (jeg dusjer og skiftet i vanlig herregarderobe sammen med andre gutter). Jeg får ereksjon og sædutløsning og sånt, men som sagt så ser tissen min ut som en Barnetiss selv i erigert tilstand.

SVAR

Besvart 02.06.2019 19:28:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har ikke kommet i puberteten

Har de andre jentene i klassen fått større bryster, bortsett fra deg? Har de andre guttene i klassen fått hår under armene og dypere stemme, bortsett fra deg? Du kan ha forsinket pubertet.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle