Hopp til hovedinnholdet

Finne dokumentasjon på vaksiner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei dette gjør meg utrolig sur og jeg må finne ut av det. jeg ble diagnosert med narkolepsi i 9 klasse rundt 2010-2011, ca da hadde det allerede gåt 1 år da med soving på skolen og overalt egentlig, jeg har narkolepsi med katapleksi, jeg var 100% sikker jeg fikk svine infulensevaksinen og sa det i over 1 år. men ingen leger eller noen klarte finne noe bevis på det, så da trodde jeg det bare var en annen vaksine jeg fikk i 6 klasse på marienlyst skole. da var jeg veldig ny elev hadde gåt der kanskje 2 uker eller noe. jeg husker 110% at jeg tokk rn vaksine, og mine kamerater husker også dette 100% sikkert. opptil 3-4 som bekrefter det. og halvparten er også sikkre på det var svineinfulensavaksinen,. har ringt skolen min og de sier jeg har ikke tatt noen vaksiner i det helle tatt på den skolen. som er feil. skolen min har ikke dokumentert vaksinen. og det har øddelagt helle livet mitt det de gjorde med meg. hvor ¨kan jeg søke hjelp om advokat eller hjelp til komme i buns i dette.

SVAR

Besvart 20.06.2019 10:51:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle