Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurte på om dere kunne forklare meg hva diagnosen går ut på?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært på utredning hos en nevropsykolog på sykehuset og fikk diagnosen Uspesifisert utviklingsforstyrrelse i skoleferdigheter F.81.9. Det er en liten stund siden og fikk egentlig ikke ordentlig informasjon om diagnosen og vet ikke hva det går ut på, utenom at jeg har problemer med læring. Jeg googlet diagnosen for å lære mer men ble egentlig mer forvirret for virker som det handler om mer enn vansker på skolen? Jeg går ikke til behandling nå og har ingen som kan forklare meg hva det betyr, så jeg lurte på om dere kunne forklare meg hva det går ut på?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer