Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å få servicehund for Aspergers og angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, På grunn av at jeg har aspergers, har jeg mye angst, spesielt når jeg er i sosiale situasjoner. Jeg klarer ikke å være utenfor huset uten at enten moren min eller broren min er med. Når jeg er med hunden til onkelen min er ting mye lettere. Men hunden kan ikke være med på steder når jeg har det værst (for.eks. på flyplassen, butikken, o.l.). I tillegg sliter jeg med andre ting som jeg ikke har lyst å nevne. Er det mulig å få servicehund i Norge for Aspergers og angst? Jeg har lest at det er mulig i USA å trene sin egen hund. Er dette mulig her òg? Jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal klare å ha et normalt liv. Det er slitsomt å være stresset hele tiden og å måtte gå glipp av skoletimer fordi jeg er redd for å få angst anfall foran 30 folk. Takk for svar.

SVAR

Besvart 14.10.2019 09:40:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
account_circle