Hopp til hovedinnholdet

Smerter i kragebeinet som bør undersøkes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For et par uker siden var jeg på badeland og fikk smerter i kragebeinet eller skulderen. Er ikke helt sikker på om det er kragebeinet eller skulderen. Jeg gikk å sjekket på et speil da så eg at det var en liten klump oppå skulderen min. Når jeg tar hendene mine på skulderen min og fører hendene mine opp mot siden på halsen hvis du skjønner, så merker jeg det er en klump så stikker litt ut i forhold til den andre skulderen eller kragebeinet. Smertene er litt på kragebeinet og samtid litt på skulderen. Dagen etter jeg hadde vært på badeland var jeg hos legevakt og da sa jeg at jeg hadde vondt i skulderen, men han sa at det var en kul og det ville gå vekk om noen dager. Men nå som det er nesten gått to uker siden og ikke gått vekk lurer jeg på skulderen min eller kragebeinet mitt har gått litt ut av ledd. Jeg sier til pappa at vi må dra til lege å se på det, men han sier bare at jeg er litt pyse og litt dårlig trent i overkroppen og det ikke er farlig. Hva skal jeg gjøre? Svar fort!

SVAR

Besvart 04.08.2020 10:11:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle