Hopp til hovedinnholdet

Rykninger i nakken hele tiden, kan det være tics? kommer ofte på kvelden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 16 år gammel jente. For ca et halvt år siden fikk jeg ryktinger i nakken, fx at jeg eykket hodet mitt fremovet eller til siden uten at jeg ville gjøre det, men tenkte ikke over det særlig da (tenkte jeg fikk frysninger eller noe sånt) men nå en måned siden har det blitt værre jeg ryker till hele tiden men BARE i halsen å hodet, å det skjer bare om kveldene. Har tenkt på tanken om det er tics men tørr ikke å gå til lege eller mamma i tillfelle om de skulle le av meg siden d bare skjer om kvelden å sier det ikke er noe seriøst eller ikke tror på meg... det jeg lurer på er: er det vanlig st folk kan ha tics bare på kveldene (og når jeg sitter en stund)? Eller er det bare rykninger?? Ps: disse «rykningene skjer hver kveld»

SVAR

Besvart 05.08.2020 16:16:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle