Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Savner gode venner

account_circle

SPØRSMÅL

Hei!! jeg går på vidregående. jeg ingen gode venner som kjente før jeg begynte, og det sliter jeg med no også. Jeg har kommet til et punkt, der jeg ikke orker mer, kroppen er utslitt og lei. Jeg er også hørselhemmet som gjør at jeg er tilbaketrekkende fra andre. På helse og oppvekst er det mest jenter, jeg føler ikke jeg får noen kontakt med de, og de heller ikke tar kontakt med meg. Jeg føler de ikke tar hensyn , det har hjelpt meg mye hvis de har spurt meg om å være med på noe aktivt/ eller i gjengen. Den siste tiden har et med kjærlighet preget meg. Jeg likte jenta hele tiden. og Jeg vet at hun er opptatt med en annen. Jeg sende da et kort på skolen, der jeg har med hva jeg føler for henne. PÅ facebook 1 time senere, tror jeg det er henne som skriver, men viste seg at det var en annen som skrev ,og hun tittet på. Jeg ble forbannet. Senere på dagen snakker jeg til henne med får ikke noe svar lenger. Jeg vet at det aldri blir noe forhold mellom oss. det va kiipt. Men til det værste siden skolestart har jeg løyet, og vært negativ med andre. jeg klarer ikke og forandre meg til de positive. Jeg håper dere som leser derre skjønner det nytter ikke og snakke med voksne som jeg allerede har gjort. Det blir ikke noe forandring. Å være hørselhemmet er et bagatell, jeg håpet at det skulle bli lagt bak meg på vidregående, få venner, være aktiv og morsomt med. Slik ble det ikke. Jeg er fortapt, jeg vet ikke hva som venter meg vg2. Det eneste som hjelper meg til å føle meg som en del av gjengen. er å få en klem fra en jente, der ikke naturligvis det samme som å få klem fra sin mor, det er annerledes. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, det går utover min helse og selvtilitt, hvis du som leser forstår. Jeg vet ikke om dere kan hjelpe meg, men jeg vill bare si det , og fortelle min historie, hvordan min hverdag virkelig er. Det er savnet for et menneske , som kan gi deg det du trenger, jeg vet alt bli annerledes hvis det ønske blir oppfylt, men på en annen måte jeg vet går ikke ann. Norge er ikke skapt slikt. Men jeg har vært i kontakt med en annen venn som er døv. det rørte meg hvor mange venner som tok hensyn, brydde seg, tok han med. Jeg snakket med en venninne, hun hadde i samme situasjon, der en annen tok hensyn og hjalp. Klemmen fikk jeg, men jeg har ikke kontakt med henne fordi hun bor veldig lang borte. jeg gjentar jeg ville bare si min historie for dere/deg. jeg vet kanskje at dere ikke kan hjelpe. men jeg tok en sjansje for å prøve. 

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer