Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente 14 har dårlig samvittighet ovenfor mor fordi hun har dårlig syn

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente med store samsynsproblemer + lære og skrivevansker opptikeren min sa at jeg var mildt fungsjonshemmet. jeg har lest i mamma sin dagbok og der står det at hun ikke ville ha barn med fungsjongshemminger og at hun ikke kom til og bli glade i de om hun fikk det. jeg føler selv at jehar spesielle behov for mamma er lærer og hver gang jeg skriver en stil eller noe sitter hun og retter dem i flere timer når jeg har lyst og lese noe begynner hun nesten og gråte fordi hun vet at jeg får vondt i øynene av dette jeg føler på en måte at jegbhar sviktet mamma hvorfio det? jeg føler meg så slem når mamma må betale nesten 10 000 kr for brillene mine. når hun sier at hun ikke vil ha barn med fungsjonshemminger betyr det at hun ikke vil være mammaen min? hvordan kan jeg slev fortelle mamma at hun ikke trenger og gjøre livet mitt lettere men at jeg kom med denne "feilien" og derfor må jeg gjøre så godt jeg kan og gjøre livet lettere for meg selv jeg får så dårlig sanvitighet når mamma er på møter om meg med ppt foreksempel eller må kjøre meg til voss for og gå til optiker hva kan jeg gjøre for at livet til mamma blir lettere med meg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer